Profiel

De meeste ballonvaarders en ballonvaartbedrijven die de Nationale Ballonvaartbon accepteren, zijn al meer dan tien jaar actief, sommige zelfs al (meer dan) twintig jaar.

Het is dan ook voor de hand liggend dat de organisatie van de Nationale Ballonvaartbon deze enorme ervaring deelt. Alle aangesloten ballonvaartbedrijven hebben een door de overheid verleende vergunning om tegen betaling ballonvaarten te mogen uitvoeren en deze vergunning wordt uitgereikt als de onderneming voldoet aan bepaalde Europese voorwaarden.

Met de Nationale Ballonvaartbon wordt voor velen een langgekoesterde wens mogelijk. Een wens overigens die meer dan 200 jaar geleden voor het eerst gerealiseerd werd. Wat de pioniers van toen beleefden, dat kan nu met de ballonvaarders van de Nationale Ballonvaartbon !

Wij brengen veel mogelijkheden binnen uw bereik. Of u nu met z’n twee├źn bent of met een kleine of grote groep, dankzij de Nationale Ballonvaartbon hoeft u niet meer verder te zoeken.

De Nationale Ballonvaartbon is ook het aanspreekpunt voor Corporate Entertainment en biedt ook mogelijkheden voor wat we zouden willen noemen: Commercial Opportunities for Balloon Operation and Advertising.

Het management van de Nationale Ballonvaartbon wordt gevoerd door Hans van Hoesel (geb. 1949, meer dan 3000 ballonvaarten ervaring), daarbij bijgestaan door enkele enthousiaste medewerk(st)ers. Kenmerkend daarbij is de schat aan ervaring als het gaat om ballonvaren en alles dat daarbij hoort.

Voor vragen over de Nationale Ballonvaartbon kunt u bij voorkeur gebruik maken van het contactformulier. En als u wat dringender zaken heeft, dan is de telefoon het beste medium.