Profiel

De meeste ballonvaartbedrijven waarmee de Nationale Ballonvaart Bon samenwerkt, zijn al meer dan tien jaar actief, sommige zelfs al (meer dan) twintig jaar.

Het is dan ook voor de hand liggend dat de organisatie van de Nationale Ballonvaart Bon deze enorme ervaring deelt. Alle aangesloten ballonvaartbedrijven hebben een door de overheid verleende vergunning, officieel Air Operators Certificate genoemd. Het Air Operators Certificate is benodigd om tegen betaling ballonvaarten te mogen uitvoeren en wordt uitgereikt als de onderneming voldoet aan bepaalde voorwaarden van de nationale luchtvaartautoriteit. In Nederland is dat Divisie Luchtvaart van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Met de Nationale Ballonvaart Bon wordt voor velen een langgekoesterde wens mogelijk. Een wens overigens die 200 jaar geleden voor het eerst gerealiseerd werd. Wat de pioniers van toen beleefden, dat kan nu met de ballonvaarders van de Nationale Ballonvaart Bon !

Wij brengen veel mogelijkheden binnen uw bereik. Of u nu met z’n twee├źn bent of met een kleine of grote groep, dankzij de Nationale Ballonvaart Bon hoeft u niet meer verder te zoeken.

De Nationale Ballonvaart Bon is ook het aanspreekpunt voor Corporate Entertainment en biedt ook mogelijkheden voor wat we zouden willen noemen: Commercial Opportunities for Balloon Operation and Advertising.

Het management van de Nationale Ballonvaart Bon wordt gevoerd door Hans van Hoesel (geb. 1949, meer dan 2000 ballonvaarten ervaring), daarbij bijgestaan door enkele enthousiaste medewerk(st)ers. Kenmerkend daarbij is de schat aan ervaring als het gaat om ballonvaren en alles dat daarbij hoort.

Voor vragen over de Nationale Ballonvaart Bon kunt u bij voorkeur gebruik maken van het contactformulier. En als u wat dringender zaken heeft, dan is de telefoon het beste medium.